Mecsek News

SEGÍTSÜNK MI IS MARCINAK! 😍👬


A mecsekesek és a komlói Pöndöly Néptáncegyüttes tagjai mindig is jóban voltak egymással. Nemcsak a földrajzi közelség és a sok közös munka, hanem sok-sok barátság, igaz, emberi kötődések fűznek össze minket.

Egyik táncosuk-zenészük, Donovál Marci nagy feladattal, egy betegséggel küzd már 3 éve, és most nagy szüksége van minden kis támogatásra!
Olvassátok el történetét és segítsünk neki! Segítsük a Pöndöly családot mi is!!! ❤️

Akármilyen kicsi összeg is fontos és számít!💸💸💸
Marci számlaszáma: 10404302-86767481-65871028

 

 

MECSEKES BABÁNK SZÜLETETT- 2019-12-15.

 

A múlt hétvége nem csak a horgosi fesztivál miatt volt izgalmas együttesünkben. Vasárnap reggelre kedves táncospárunk, Petra és Márk, kisbabája Tihanyi Erzsébet Mária, Böbi látott napvilágot.
Márk szinte szó szerint a horgosi színpadról vágódott be az autóba és indult haza, de szerencsére nem maradt le a nagy pillanatról!

 

Nagy szeretettel gratulálunk Nekik, és reméljük mielőbb találkozhatunk élőben is Böbivel, mikor szüleit elkíséri a próbákra! 🤩🤗

 

VAJDASÁGI KAMARA NÉPTÁNCFESZTIVÁL- 2019-12-14.

Kedves Követőink!

A hétvégén Horgoson járt négy táncospárunk, ahol Számfira-Nagy Zita-Számfira Máté: “Regrut din Bihor” székelytelki román számát mutatták be a Vajdasági Kamara Táncegyüttesek Néptánc Fesztiválján. Sok dicsérő szóval, néhány megfontolásra érdemes építő kritikával, igazán jó élményekkel és a III. helyezéssel ért haza a kamaracsoport.

Nagy köszönet a fantasztikus zenei megvalósításért a Rozsdamaró Zenekarnak, valamint Tamás Áronnak és Szilágyi Andrásnak! 🙏
Köszönjük a szurkolást az itthoniaknak, reméljük mielőbb lesz lehetőségünk előttetek élőben is bemutatni ezt az új számot!🙏😉

Előzetesen fogadjátok szeretettel a horgoson készült videót róla!